Известие

Collapse
No announcement yet.

33 1.7 16в -проблем доста пуши?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първото и наи безболезнено е смяна на маслото.Всяка кола по различен начин го приема.После преминаваш на гумички което мен доста ме съмнява.Обикновенно те пропушват сутрин когато колата е престояла дълго време и те изпуснат масълце в цилиндрите.Ако е от свещите ще го усетиш по прекъсването в даден диапазон на оборотите или евентуално трудно палене.Работата си клони към смяна на сигменти гарнитура и биели евентуално.Но пък след това ще имаш двигател за години напред.... Сега се сетих..... да не започнеш със наливане на добавки за спиране на пушека и разни там подобни.Ще запушиш масл. пътища и няма да могат два дена да ти изчистят двигателя след като запецне.....
    Last edited by valio 323; d.m.y г., 21:04.

Comment

колата е станала на струг, свали картера и ще намерииш парчета от лагерите в него. Три боксера съм строшил, маслото под половината ли е.Минеш ли 6000рпм. падат лагерите. Съжалявам ама туи е то .
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
        Минеш ли 6000рпм. падат лагерите. Съжалявам ама туи е то .
        3 боксера не са малко, ама не съм много съгласен
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от rijko Покажи съобщение
          колата е станала на струг, свали картера и ще намерииш парчета от лагерите в него. Три боксера съм строшил, маслото под половината ли е.Минеш ли 6000рпм. падат лагерите. Съжалявам ама туи е то .
          Аз също не съм съгласен имам един боксер 33-ката е втори но това боксерче 1.3 който иска да вярва но съм го вкарвал на 8 хил оборота като беше с метан ....а 6-цата от време на време си я пържа до там като ме хванат братята иначе си я галя....
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
            3 боксера не са малко, ама не съм много съгласен
            Нека свали картера и да снима. Последниа боксер 1.6 инжекция изклопа при 130-140км/ч и на мен не ми се одбиваше на магистралата. Изключих от скорос чух че звучи страно и реших да видя дали има мощност колата и си ускори до 170км/ч без проблем. И на ОМВ спрях и се обадих да си ме дотеглят до Ботевград. Та колата си тракаше ама не загуби мощност. Но коляновия вал си бе един малак стуг (при хода двигателя като изтропа вала колата и нискаше да върви)
            Опел Кадет GSI
            166 2,4 JTD
            ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
              Аз също не съм съгласен имам един боксер 33-ката е втори но това боксерче 1.3 който иска да вярва но съм го вкарвал на 8 хил оборота като беше с метан ....а 6-цата от време на време си я пържа до там като ме хванат братята иначе си я галя....

Аиде аиде пържиш!!! Ти си наи спокоиния шофиор при когото съм се возил до сега!!!!! Другите като чуят звука на педала в ламарината си мислят че са на половината ход на педала и продължават да натискат!!!!!!
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

ммм определено не ми е стил на каране постоянно в критични ама понякога бая си я юркам ...и като беше на метан единия път аха докат са усетя на втора стрелката на обортомера заспа долу...
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Сега от личен опит да ви кажа, големите кубатури си правят имидж на гърба на 1.4 и 1.5.
                  Упоменатите си ги вкарваме в обороти и всичко си е наред.
                  Големите от оборотите само зачеват и после раждат!
                  Мамка им!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Сега от личен опит да ви кажа, големите кубатури си правят имидж на гърба на 1.4 и 1.5.
                    Упоменатите си ги вкарваме в обороти и всичко си е наред.
                    Големите от оборотите само зачеват и после раждат!
                    Мамка им!

При мен не е така
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

за мен истината е в мърляво потдържане а иначе каране като за последно и неизбежно това което трябва да се случи се случва...поне тва сами наблюденията...както се казва всяко нещо си иска своето..
                      Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Действайте направете нещо страхотно бе хора!

Comment

Бодро действаме, ама като гледам, до сега само Боби го е ял по-голям от моя!
                          За сега де!
                          Още не се знае, до къде ще стигне проекта!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

и моя е леко в застой но просто спестявам лев за двигатела ......
                            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

.....
                              Last edited by Perdaha; d.m.y г., 20:45.
                              Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Здравейте колата колеги се продава набелязал съм друга по читава цена 500лв.
                                всичко е поописано във темата ако някой има интерес и време да се занимава да заповяда
                                за връзка тук или на лично!!!
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X